(t)HUIS bij Jocelyn

(t)HUIS bij Jocelyn

Kaalheidersteenweg 107 6466 AB Kerkrade
045-5426457

‘Alles onder één dak voor het dak boven uw hoofd’ Onderscheidend: makelaardij/ verzekeringen/ pensioenen/ hypotheken/ taxaties/ energielabels

Ons kantoor is sinds 1970 een begrip op het gebied van financiële dienstverlening en makelaardij in de regio Parkstad. Van het grote, deskundige team is Jocelyn Langen de gecertificeerde register makelaar en taxateur onroerend goed. Zij begeleidt in verkoop, aankoop, taxeert en regelt uw energielabel. Deskundig, betrokken, geboren en getogen in Kerkrade en de woningmarkt in Parkstad kennende als haar broekzak.

Onze makelaarsafdeling is onderdeel van SAA Limburg en bij ons bent u aan het juiste adres voor een onafhankelijk advies over verzekeringen en pensioenen. Ondernemers en werkgevers kunnen bij het kantoor terecht om bedrijfsrisico’s verantwoord en doelmatig af te dekken. Ook voor een gedegen financieel advies zit u goed bij SAA Limburg. Het kantoor geeft passend hypotheekadvies en kan als intermediair de verdere hypotheekverstrekking verzorgen. “Doordat wij uit 15 hypotheekverstrekkers kunnen selecteren, garanderen we u dat de hypotheek die u afsluit het beste bij uw situatie past.”

 

Aanbod van (t)HUIS bij Jocelyn

Uitgelicht