TIM Vastgoed

TIM Vastgoed

Heugemerstraat 104 6229 AT MAASTRICHT

‘Professioneel familiebedrijf maakt dromen waar’
Onderscheidend: vakwerkwoningen

TIM Vastgoed heeft de toepasselijke slogan Thuis in Makelaardij. Het Maastrichtse makelaarskantoor, met een dependance in Valkenburg aan de Geul, heeft al bijna 15 jaar een uitstekende staat van dienst. Vastgoed kopen of verkopen is een van de grootste emotionele én financiële investeringen in een mensenleven. Toekomstbepalend, want het geeft een leven een nieuwe wending. De medewerkers van TIM Vastgoed zijn zich hier altijd van bewust en gaan er zorgvuldig mee om.  

Klanten omschrijven TIM Vastgoed als een ondernemend kantoor waarvan alle teamleden écht meedenken. Opvallend is daarbij het betrokken en persoonlijk contact van de medewerkers met de klanten. Wie bij TIM werkt, hanteert de normen en waarden van het familiebedrijf; geen vanzelfsprekendheid in het makelaarsvak. TIM Vastgoed weet het aanbod uitstekend te presenteren en dat heeft resultaat. Daarbij is de aan- en verkoop van de kenmerkende Zuid-Limburgse vakwerkwoningen een specialisatie van het kantoor. 

Wie voor TIM Vastgoed kiest, ontvangt niet een pandgerichte maar een klantgerichte service. De professionele aanpak van deze bouwkundige VBO Makelaar met uitstekende regiokennis werkt in het voordeel van de klant. “Onze missie is om ervoor te zorgen dat iedereen in zijn/haar droomhuis kan (blijven) wonen. Wij doen alles wat binnen onze mogelijkheden ligt om dromen uit te laten komen.”  

Aanbod van TIM Vastgoed

Uitgelicht

Recent bekeken