Offermans en Snijder Makelaardij B.V.

Offermans en Snijder Makelaardij B.V.

Kaalheidersteenweg 107 6466 AB Kerkrade
045-5426457

‘Alles onder één dak voor het dak boven uw hoofd’ 
Onderscheidend: verzekeringen/ pensioenen/ hypotheken/

Offermans en Snijder Verzekeringen en Vastgoed is sinds 1970 een begrip op het gebied van financiële dienstverlening en makelaardij in de regio Parkstad. Van het grote, deskundige team zijn Jocelyn Langen en Roy Ubachs de gecertificeerde registermakelaars en taxateurs onroerend goed. Beiden zijn deskundig en betrokken en kennen de woningmarkt in Parkstad als hun broekzak.

Bij Offermans en Snijder Verzekeringen en Vastgoed bent u aan het juiste adres voor een onafhankelijk advies over verzekeringen en pensioenen. Ondernemers en werkgevers kunnen bij het kantoor terecht om bedrijfsrisico’s verantwoord en doelmatig af te dekken. Ook voor een gedegen financieel advies zit u goed bij Offermans en Snijder. Het kantoor geeft passend hypotheekadvies en kan als intermediair de verdere hypotheekverstrekking verzorgen. “Doordat wij uit 15 hypotheekverstrekkers kunnen selecteren, garanderen we u dat de hypotheek die u afsluit het beste bij uw situatie past.”

Offermans en Snijder is bovendien zelfstandig adviseur van RegioBank. “Wij hebben voor deze bank gekozen omdat RegioBank zich van traditionele banken onderscheidt door haar bijzondere formule: moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, zoals wij. Onze klanten kennen ons dan ook als betrokken en betrouwbare financieel adviseurs en makelaars die de tijd nemen voor persoonlijke oplossingen.”

Aanbod van Offermans en Snijder Makelaardij B.V.

Uitgelicht