Beschrijving

Multifunctioneel object / winkelruimte  Stadscentrum Sittard
Voorstad 19  Sittard

Onderhavig object omvat een  onverhuurde winkelruimte, twee gelegen op de begane grond, de eerste en tweede etage.
Voorstad 19 behelst een moderne winkelruimte, voornamelijk gesitueerd op de 1e etage. Het totaal omvat circa 376 m², waarvan 65 m² op de begane grond. Het geheel is voorzien van vloer- en wandafwerking, airconditioning, verlichtingsarmaturen, toilet en pantry.

LIGGING
Deze winkelruimte zijn gelegen in het winkelhart van Sittard, op een steenworp afstand van de Ligne. Kenmerkend voor het centrum van Sittard is de uitstekende mix tussen landelijk opererende ketens, gerenommeerde lokale middenstand en de gezellige horeca.
Gemeente Sittard-Geleen is met ruim 93.000 inwoners een van de grootste steden van Limburg. De gemeente bestaat uit totaal 13 kernen, waarvan Sittard en Geleen de grootste vormen. De ontsluiting van Sittard is uitstekend te noemen.
Duitsland en België zijn gelegen op steenworp afstand. Inwoners van beide landen weten het centrum van Sittard dan ook prima te vinden.

METRAGE
Begane grond Voorstad 19 Winkelruimte circa 65 m²
1e/2e verdieping Voorstad 19 Winkelruimte circa 266 m²
Eerste verdieping Voorstad 19 Opslagruimte circa 44 m²

PARKEREN
In en rond het centrum bevinden zich meerdere (betaalde) parkeervoorzieningen.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Centrum Sittard', vastgesteld op 26 juni 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum – 1'. U dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Kenmerken