Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Kaagschip 22D, 3991 CS Houten

€ 299.500,- v.o.n.
€ 299.500,-/m2
Type object Bedrijfshal
Bruto vloeroppervlakte 143 m²
Totale VVO 143 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud

Notitie

Algemeen

Laatste unit! Kaagschip 22D, unit 4 nog beschikbaar.

Houtens Haven Kade B bestaat uit 5 geschakelde hoogwaardige bedrijfspanden. Bouwnummer 1 heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 438 m² verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De bouwnummers 2, 3, 4 en 5 hebben een bruto vloeroppervlakte van circa 287 m² verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Alle bedrijfspan... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Bedrijfshal
  Bouwjaar 2019
  Status Verkocht onder voorbehoud
  Aangeboden sinds Woensdag 16 januari 2019
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 17304/383342
Prijs € 299.500,- v.o.n.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 16 januari 2019
Laatste wijziging Donderdag 13 februari 2020
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2019
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 143 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

Omschrijving

Laatste unit! Kaagschip 22D, unit 4 nog beschikbaar.

Houtens Haven Kade B bestaat uit 5 geschakelde hoogwaardige bedrijfspanden. Bouwnummer 1 heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 438 m² verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De bouwnummers 2, 3, 4 en 5 hebben een bruto vloeroppervlakte van circa 287 m² verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Alle bedrijfspanden zijn 8 meter hoog en kennen met een diepte van ruim 14 meter legio gebruiksmogelijkheden.

Een solide fundering en het gebruik van eersteklas bouwmaterialen die voldoen aan de eisen van deze tijd met de bijbehorende garantie, geven u de zekerheden die u zoekt!

Toegang tot de bedrijfspanden wordt verkregen door middel van een entreedeur welke is voorzien van een RVS deurduwer over de volle hoogte van de deur. Daarnaast zijn de bedrijfspanden voorzien van een elektrisch bedienbare overhead deur (nog aan te sluiten) met een vrije hoogte van 3,4 meter. Zowel de begane grond als de verdieping zijn voorzien van veel glas waardoor een lichte werkplek zal ontstaan.

De bedrijfspanden zijn gasloos maar wel ieder voorzien van een eigen meterkast voor een elektra- en water aansluiting. De begane grondvloer van de bedrijfspanden wordt geheel voorzien van voorbereiding ten behoeve van vloerverwarming. Verwarming zelf is niet aanwezig en is door derden te verzorgen. Op het dak ligt per pand een zonnestroomsysteem met 20 zonnepanelen en aan de binnenzijde is ieder pand voorzien van twee aansluitpunten voor een toilet.

Voor nadere info vraag s.v.p. de brochure, prijslijst en aanvullende informatie bij ons kantoor op!

De koopprijzen zijn vrij op naam, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Unit m2 Koopsom
4 286 € 299.500 beschikbaar

Recent bekeken