Te koop: Kerkstraatje 1abc, 6131 ET Sittard

€ 249.000,- k.k.
€ 6.384,62/m2
Type object Belegging
Perceeloppervlakte 39 m²
Bruto vloeroppervlakte 106 m²
Totale VVO 106 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

BELEGGING: transformatieobject herontwikkeling naar 3 appartementen
Kerkstraatje 1 a-b-c Sittard

OBJECT
In hartje Sittard gelegen karakteristiek woon/winkelpand. Het geheel kan getransformeerd worden naar een kleinschalig woonobject met een drietal traditioneel ingedeelde wooneenheden verdeeld over verdieping 1, 2 en 3. De begane grond behoudt hierbij nog een kleine winkelruimte van circa... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Belegging
  Bouwjaar 1725
  Aangeboden sinds Dinsdag 7 april 2020
  Aangeboden sinds Dinsdag 7 april 2020
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 67263/332141
Prijs € 249.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 7 april 2020
Laatste wijziging Dinsdag 23 maart 2021
Bouw
Type object Belegging
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1725
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 39 m²
Bruto vloeroppervlakte 106 m²

Beschrijving

BELEGGING: transformatieobject herontwikkeling naar 3 appartementen
Kerkstraatje 1 a-b-c Sittard

OBJECT
In hartje Sittard gelegen karakteristiek woon/winkelpand. Het geheel kan getransformeerd worden naar een kleinschalig woonobject met een drietal traditioneel ingedeelde wooneenheden verdeeld over verdieping 1, 2 en 3. De begane grond behoudt hierbij nog een kleine winkelruimte van circa 8,5 m², geschikt voor bijvoorbeeld een afhaalconcept of als showroom/promotieruimte, en is verder bestemd voor een centrale entree met opgang en bergingen. Onder staat de gesuggereerde indeling qua beschrijving en plattegronden.

Verdieping/woning 1:
Vanaf de overloop toegang tot de woonkamer (straatzijde), separate keuken (achterzijde), badkamer en een slaapkamer. Totaal circa 31 m² woonoppervlakte.

Verdieping/woning 2:
Via de overloop toegang tot de woonkamer (thans slaapkamer), (straatzijde), separate keuken (achterzijde), badkamer, en via de keuken toegankelijk dakterras. Totaal circa 21 m² woonoppervlakte.

Verdieping/woning 3:
Via de overloop toegang tot de woonkamer (thans slaapkamer), (straatzijde), separate keuken (achterzijde), badkamer. Totaal circa 20 m² woonoppervlakte.

LIGGING
Uniek gelegen stadspand in een klassieke ambiance, gesitueerd aan het historische kerstraatje in centrum Sittard, op een steenworp afstand van de markt.
Kenmerkend is de uitstekende mix van landelijk opererende ketens, gerenommeerde lokale middenstand en de gezellige horeca. Gemeente Sittard-Geleen is met ruim 93.000 inwoners een van de grootste plaatsen van Limburg. De gemeente bestaat uit totaal 13 kernen, waarvan Sittard en Geleen de grootste vormen. De ontsluiting van Sittard is uitstekend te noemen. Zo liggen autoweg A2 (Aachen – Eindhoven – Amsterdam) en de N297/56N welke de A2 verbindt met Düsseldorf en Köln in de directe nabijheid. Duitsland en België zijn gelegen op steenworp afstand.

METRAGE
Begane grond Winkelruimte circa 29 m²
Eerste verdieping Woonruimte A circa 29 m²
Eerste verdieping Woonruimte B circa 24 m²
Derde verdieping Woonruimte C circa 24 m²

TOTAAL circa 106 m²

PARKEREN
In en rond het centrum bevinden zich (betaalde) parkeervoorzieningen.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Centrum Sittard', vastgesteld op 26 juni 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de enkelbestemming
'Centrum – 1". U dient zelf bij de gemeente Sittard te verifiëren of uw beoogde vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.
Sluiten

Recent bekeken