visualisatie nieuwbouwplan hoogh gullepe voorzijde visualisatie nieuwbouwplan hoogh gullepe achterzijde visualisatie nieuwbouwplan hoogh gullepe woonkamer 1 visualisatie nieuwbouwplan hoogh gullepe woonkamer 2

Te koop: Doctor Ackensweg, 6271 BS. Gulpen

€ 210.000,- v.o.n.
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 231 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Ben je op zoek naar een gloednieuwe starterswoning in Gulpen? Dan is dit een unieke kans. Nieuwbouwplan Hoogh Gullepe is gelegen op de locatie van het voormalige zorgcentrum Dr Ackenshuis, een fijne woonplek op loopafstand van het centrum van Gulpen. In de eerste fase worden 7 nieuwbouwwoningen aangeboden, te weten 3 tussengelegen starterswoningen met tuin en 4 halfvrijstaande starter+ woningen me... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bouwgrond
    Status Beschikbaar
    Aangeboden sinds Donderdag 18 juni 2015
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05727
Vraagprijs € 210.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 18 juni 2015
Laatste wijziging Maandag 1 februari 2016
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 231 m²

Omschrijving

Ben je op zoek naar een gloednieuwe starterswoning in Gulpen? Dan is dit een unieke kans. Nieuwbouwplan Hoogh Gullepe is gelegen op de locatie van het voormalige zorgcentrum Dr Ackenshuis, een fijne woonplek op loopafstand van het centrum van Gulpen. In de eerste fase worden 7 nieuwbouwwoningen aangeboden, te weten 3 tussengelegen starterswoningen met tuin en 4 halfvrijstaande starter+ woningen met tuin en garage. Wordt een van deze leuke projectwoningen jouw nieuwe thuis?

Indeling

Er wordt al een hele tijd over gesproken; nieuwbouwplan Hoogh Gullepe, maar inmiddels is de eerste schop in de grond. In dit plan zullen uiteindelijk 24 woningen worden gerealiseerd, allereerst wordt er gestart met 7 starterswoningen aan de Willem Beekmanstraat. Daarnaast zijn er 5 zelfbouwkavels beschikbaar en in een volgende fase zullen nog 12 projectwoningen worden gerealiseerd.

LOCATIE

Het plan Hoogh Gullepe is gelegen op de voormalige locatie van het zorgcentrum Dr Ackenshuis, aan de Willem Beekmanstraat en Oude Maastrichterweg. Het betreft een ideale locatie om te wonen, daar zijn meerdere redenen voor te benoemen. Ten eerste betreft het een rustige en kindvriendelijke buurt met afwisselende bebouwing. Daarnaast is het plan gelegen op loopafstand van het centrum van Gulpen met een uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod in het gezellige winkelcentrum. Een ander pluspunt is het feit dat zowel basisonderwijs als voortgezet onderwijs vlakbij liggen. Ook beschikt Gulpen over een busstation waardoor er alle kanten op gereisd kan worden met het openbaar vervoer. Tenslotte wordt Gulpen omgeven door prachtige natuur, heerlijk om te wandelen of te fietsen. Conclusie, in Hoogh Gullepe wordt wonen genieten!

Eerste verdieping

DE WONINGEN

In de eerste fase van het plan worden 7 starterswoningen in twee types gerealiseerd, te weten 4 hoek starter+ woningen (type A) en 3 tussengelegen starterswoningen (type B). Beide type woningen beschikken op de begane grond over een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping, tenslotte is de ruime zolder bereikbaar via een vaste trap. De hoekwoningen beschikken daarnaast ook nog over een garage (17 m2). De woningen beschikken over een woonoppervlak van 85 m2 en een overige inpandige ruimte van 42 m2 (zolder), de inhoud van de hoekwoningen bedraagt 485 m3 en van de tussenwoningen 405 m3. De kavels zijn als volgt ingedeeld:

Kavel Perceel Type Koopprijs

1 214 m2 A € 210.000,- v.o.n.
2 152 m2 B VERKOCHT
3 142 m2 B VERKOCHT
4 216 m2 A € 210.000,- v.o.n.
5 231 m2 A VERKOCHT
6 140 m2 B VERKOCHT
7 219 m2 A VERKOCHT

Tweede verdieping

De nieuwbouwwoningen worden gebouwd conform het DuBo principe: duurzaam bouwen. Dit houdt in dat in alle fasen van de bouw rekening wordt gehouden met de gevolgen voor het milieu. Om het energieverbruik terug te dringen heeft de overheid de zogenaamde Energie Prestatie Norm ingevoerd, voor de onderhavige woningen is een EPC van 0,6 van toepassing. Als energiebesparende maatregelen worden onder andere gevel-, vloer-, en dakisolatie, HR++ beglazing en een HR combiketel toegepast. De ventilatieunit is een unit met warmtepomp, deze staat in verbinding met de CV ketel en wisselt de “overtollige” warmte uit.

De woningen worden gerealiseerd met de Woningborg garantie en waarborgregeling. Dit beschermt kopers tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en onvolkomenheden en/of gebreken na oplevering. Dit houdt in dat ingeval de bouwonderneming failliet gaat tijdens de bouw, Woningborg zal zorgdragen voor afbouw van de woning. Daarnaast wordt de kwaliteit van de woning gegarandeerd tot 6 jaar en 3 maanden.

Bijzonderheden

INDELING & DETAILS

Beide type woningen beschikken over dezelfde indeling, deze ziet er als volgt uit. De entree wordt in de voorgevel van de woning gesitueerd, vervolgens is er een hal met garderobe, meterkast en trappenhuis. Het toilet wordt voorzien van een wandclosetcombinatie en fontein. Vervolgens is er een woonkamer met zithoek en eetgedeelte, alsmede een open keuken. Er wordt geen aanbouwinstallatie geplaatst, de aansluitingen worden wel voorzien.
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers van respectievelijk 12 m2, 10 m2 en 6 m2. De badkamer wordt uitgevoerd met een wastafel en douchecombinatie, type A beschikt dan aanvullend nog over een toilet.
De zolder wordt bereikt via een vaste trap en is een prima hobbyruimte, aldaar is ook de CV combiketel en het ventilatiesysteem opgesteld. Daarnaast is op de zolder ook de wasmachineaansluiting voorzien. Als optie is het mogelijk om een dakkapel (in 3 varianten) te laten plaatsen op de achterzijde van het dak. De plattegronden van de woningen treft u als bijlage bij deze brochure aan.

Rondom de achtertuinen komt een groen gaashekwerk met een hoogte van circa 180 cm te staan, een poortje geeft toegang naar het achterpad. De tuin dient door de koper zelf aangelegd te worden.

De vloerconstructie van de woning is als volgt samengesteld. De begane grondvloer van de woning wordt uitgevoerd als een geïsoleerde rib-casettevloer, de verdiepingsvloeren worden uitgevoerd als breedplaatvloeren. De vloer van de garage wordt een ongeïsoleerde stampbetonvloer.
Het pand wordt voorzien van een geïsoleerde scharnierkap met betonpannen in de kleur donker grijs/antraciet. De garage wordt voorzien van een platdakconstructie met bitumineuze dakbedekking. De buitenkozijnen en buitendeuren worden uitgevoerd in hardhout en voorzien van isolerende HR++ beglazing. De centrale verwarmingsinstallatie wordt uitgevoerd als een radiatorenverwarming met een HR combiketel.
De vloeren van de woning worden afgewerkt met een cementdekvloer, de wanden worden behangklaar afgewerkt. De betonplafonds in de woning worden voorzien van structuurspuitwerk.

Ten aanzien van de uitvoering zijn nog een drietal keuze opties voor u mogelijk. Ten eerste kan er gekozen worden voor een schuifpui in de achtergevel. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een dakkapel aan de achterzijde, hierin zijn drie varianten beschikbaar. Tenslotte kunt u de badkamer laten uitbreiden met een 2e wastafel en/of toilet.

TENSLOTTE

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

De bouw van deze fase van het plan wordt verkocht zodra 5 woningen verkocht zijn of zoveel eerder als verkoper beslist.

De woning wordt “vrij op naam” aan u verkocht. Dit houdt in dat naast de grond- en bouwkosten ook al bijkomende kosten zoals architect, notaris (leveringsakte), BTW en kadastrale inmeting zijn inbegrepen. U dient wel rekening te houden met de kosten voor de verkrijging van een hypotheek (o.a. kosten hypotheekadviseur en hypotheekakte notaris).

Ontwikkelaar: Architect: Bouwrealisatie:
V.O.C. II B.V. A.H. Smink Architecten Vlassak Aannemingsmts B.V.
Welterkerkstraat 2 Mesweg 2 ’t Inne 14
6419 CR Heerlen 6336 VT Hulsberg 6021 DA Budel

Deze brochure is met de grootste zorg opgesteld, echter er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Deze aanbieding geschiedt vrijblijvend en alle maten zijn circa maten. De contractstukken zijn uiteindelijk bindend.

Foto's

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken