Beschrijving

VERKOCHT!
Rietbos 4 Horst, tussenwoning op een héél mooi plekje, én met een zonnige tuin op het westen! In Horst, dichtbij het centrum én met een goede privacy….

Indeling

Rietbos 4 Horst, tussenwoning op een héél mooi plekje, én met een zonnige tuin op het westen! In Horst, dichtbij het centrum én met een goede privacy…. 
Dit woonhuis is gelegen binnen de bebouwing van Horst. U woont er op enkele honderden meters van de kern en aan de Noordelijke zijde de mooie en bosrijke omgeving van de Kasteelse Bossen. U kunt er heerlijk wandelen en genieten van de natuur! De A73 is in 5 minuten te bereiken. Station Horst-Sevenum is 10 minuten fietsen. Het basisonderwijs is op loopafstand gelegen en het voortgezet onderwijs en overige voorzieningen zijn in Horst in voldoende mate aanwezig. In de omgeving zijn diverse sportvoorzieningen en jeugdclubs actief. Het wonen én leven is er aangenaam. Centrum Horst is zo’n 5 minuutjes lopen… wel zo makkelijk!
Indeling: Begane grond.
Toegang via de hal met meterkast, toilet en toegang naar de verdieping. De meterkast is voorzien van een schakel verdeelkast met aardlekschakelaars. De woonkamer (31 m2) met tegelvloer is voorzien van een erker aan de voorzijde, en is met recht een doorzonkamer te noemen. Tevens is er een bergkast onder de trap.
De open keuken (5.5 m2) is uitgevoerd met een eenvoudige aanbouwkeuken met kunststof blad, gasfornuis, afzuigkap, losse koelkast en vriezer. Toegang tot het terras met zonnescherm, waar u heerlijk lang kunt genieten van de zon. 

1e verdieping.
Middels houten trap te bereiken, toegang badkamer en slaapkamers. Vanuit de overloop is er tevens toegang tot de 2e verdieping middels vaste trap.
De slaapkamers zijn 11, 10 m2 en 6 m2. Deze zijn voorzien van laminaat vloerbedekking en afgewerkt met behang. De badkamer (5 m2) is voorzien van ligbad met douchegarnituur, toilet en wastafel. 

2e verdieping.
Toegang via de vaste trap vanuit de overloop. Deze ruimte is in gebruik als bergzolder. Indien u wilt is deze ruimte gemakkelijk aan te passen als verblijfsruimte. Handig te gebruiken als werkkamer of 4e slaapkamer… 

Berging.                                                                    
De berging kunt u bereiken via het verharde pad aan de achterzijde van de woning. Toegang via de tuinpoort en loopdeur vanuit de tuin. Deze berging (7 m2) is opgezet met halfsteens wanden en bitumineus gedekt. Genoeg ruimte voor opslag… en een mooie klusplek!

Tuin.
Deze is aan de voorzijde én aan de achterzijde van de woning gelegen. Aan de achterzijde treft u het terras met zonnescherm waar u kunt genieten in de warme avondzon. 
Deze woning is een mooie kans om een goede start te maken in een rustige woonomgeving. Ruim wonen én dichtbij de voorzieningen!

Constructie en materialen
• bouwjaar  			: 1989
• vloer begane grond	: betonvloer
• vloer 1e verdieping 	: betonvloer 
• vloer 2e verdieping	: betonvloer
• wanden  			: buitenspouwblad; baksteen, binnenspouwblad; steen 
• kozijnen  	        : De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout met thermopane glas op de begane grond. 
• inhoud  			: woonhuis 285 m3 
• oppervlakte perceel	: 129 m2
• woonoppervlakte 	: 76 m2  
• cv-installatie 		: Nefit HR-combi ketel (2018), verwarming middels radiatoren 
• dak				: zadeldak, beschoten met geïsoleerde platen en gedekt met pannen.

Kenmerken