Beschrijving

Deze mooie vrijstaande woning in Kelpen-Oler heeft niet alleen een riante achtertuin met verwarmd zwembad, tweede grote (vrijstaande) garage, een hoogwaardig kunstgras gazon en luxe houten tuinhuis met terrasoverkapping, maar heeft ook van binnen een zee aan ruimte!

Op de begane grond loop je vanuit de ruime ontvangsthal naar de woonkamer die een mooie houten vloer heeft, een sfeervolle houthaard en openslaande deuren naar de heerlijke achtertuin. Naast de woonkamer ligt de leefkeuken, ruim voorzien van bergkasten en apparatuur. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken gelegen waar de witgoedaansluitingen en de cv-installatie gelegen zijn. Vanuit hier is de aanpandige garage bereikbaar. Maar ook aan de linkerzijde van de woning is een garage aanwezig. Deze garage is vrijstaand gebouwd en is eveneens geheel geïsoleerd.

Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst 5 slaapkamers en een badkamer. Twee slaapkamers beschikken over een vaste kast. Ga je vervolgens met de vaste trap naar de zolderverdieping, dan tref je hier nog eens twee grote slaapkamers aan. In totaal heeft de woning dus maar liefst 7 slaapkamers. Ruimte in overvloed!

De achtertuin is op het gunstige zuidwesten gelegen en laat met diverse terrassen, een verwarmd zwembad, een houten tuinhuis met luxe overkapping en kunstgras gazon niets te wensen over!

De gehele woning is nagenoeg volledig voorzien van kunststof kozijnen, HR++ beglazing en rolluiken. 

Een heerlijk huis om comfortabel en mooi te wonen in een landelijke omgeving!

Download de brochure voor meer informatie over deze woning.

Kenmerken