Beschrijving

In de wijk Kaalheide ligt dit ruime appartement in een kleinschalig appartementencomplex met liftinstallatie op de 1e verdieping met 2 slaapkamers, berging in kelder en een eigen parkeerplaats op afgesloten terrein. De ligging is goed, rustig en centraal, nabij basisschool, kerk, wandelgebied Gravenrode en dierentuin GaiaZoo. Het Carboonplein met al haar winkels bevindt zich in de nabije omgeving.

Indeling

Souterrain:
eigen berging (5 m2) in kelder, ideaal voor opslag en stalling.

Begane grond:
gezamenlijke entree en terrein met bellentableau en brievenbussen. Parkeerplaatsen zijn hier ook gelegen en middels een poort afsluitbaar terrein. Gemeenschappelijke hal met trappenhuis en lift-installatie.

Eerste verdieping

Overloop, entree appartement. Hal met doorlopende laminaatvloer, meterkast, een geheel betegeld toilet met fonteintje en een berging voor voorraad, opslag etc. De woonkamer, ruim van opzet, is ingedeeld met een zit- en eetgedeelte en een open keuken. Deze  is ingericht met een keurige keuken-installatie in hoekopstelling en voorzien van diverse apparatuur waaronder een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. Ook is er een gezellig eetbarretje gecreeërd. De tijdens de bouw geplande loggia is destijds als woonruimte bij de woonkamer betrokken zodat er meer leefruimte is ontstaan, maar geen buitenruimte aanwezig is. Het appartement heeft 2  ruime slaapkamers, ook met laminaatvloer, en een geheel betegelde badkamer met douche, badmeubel, 2e toilet en de witgoedopstelling. Er is ook een wasmachine-aansluiting aanwezig in een tweede aanwezige berging waar ook de C,V. en mechanische ventilatie zich bevinden.

Bijzonderheden

* geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
* ventilatie roosters in ramen geïntegreerd;
* 3 bergingen aanwezig; 2 in appartement en 1 in souterrain;
* géén buitenruimte aanwezig;
* C.V.-combi-installatie HR 2018 (huur via Hesi; € 30,- p.mnd.);
* mechanische ventilatie-box 2018 (huur via Hesi; € 4,75 p.mnd.)
* V.v.E.-bijdrage € 146,18 p,mnd.
* huidig vooorschot gas en electra € 93,- p,mnd.
* aanvaarding mogelijk in overleg.

Kenmerken