Beschrijving

Tussengelegen woonhuis met tuin gelegen aan een woonerf in een rustige en kindvriendelijke omgeving in de wijk Gracht. Speeltuin, basisschool alsook het winkelcentrum gelegen aan het Carboonplein bevinden zich op loopafstand en de uitvalswegen zijn ook in de directe nabijheid.

Indeling

Via een zijpaadje van de St. Bernadettestraat komt men bij huisnummer 21. Hier is een voortuintje en de entree. De hal heeft een plavuizenvloer en biedt toegang tot de kruipruimte. tevens bevindt zich hier de uitgebreide meterkast en het geheel betegeld toilet met fonteintje. De woonkamer (6,1 x 6,1 m) heeft een laminaatvloer en een trapkast.  De separate keuken (4,0 x 3,0 m) heeft een moderne keuken-installatie met diverse apparatuur; 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Ook is hier een bergkast met wasmachine-aansluiting en -opstelling. 
De tuin is geheel omsloten en bestraat, op het Oosten gelegen, en een achterom-ingang. Hier is het ook mogelijk om (vrij) te parkeren.

Eerste verdieping

Overloop, bergkast, een viertal slaapkamers; 4,2 x 3,0 m; 4,0 x 3,0 m; 3,0 x 3,0 m en 3,0 x 2,2 m voorzien va laminaat- of PVC-vloer. De badkamer (2,4 x 1,8 m) is geheel betegeld en ingericht met een ligbad-/ douche-combinatie, een vaste wastafel en 2e toilet. De C.V.-opstelling bevindt zich in een separate bergruimte.

Bijzonderheden

* kunststof kozijnen aan de voorzijde en hardhouten kozijnen aan de achterzijde;
* geheel voorzien van dubbele beglazing;
* grotendeels rolluiken aanwezig;
* electrisch bedienbaar zonnescherm aan achterzijde;
* C.V. combi-installatie HR (huur)
* bitumineuze dakbedekking van platte dak in 2019 vernieuwd;
* aanvaarding op korte termijn

Kenmerken