Beschrijving

MAASTRICHT (Heer) - Instapklare uitgebouwde en onderkelderde hoekwoning met ruime garage, 3 slaapkamers (vierde mogelijk) en moderne afwerking, gelegen in de geliefde wijk Heer, op loopafstand van o.a. Kindcentrum De Vlinderboom (Basisschool) en winkelcentra 'De Leim' en ‘Einsteinstraat’. 

Naast de uitstekende ligging zijn bijzonderheden in en om deze woning onder meer de luxe open keuken, rondom kunststof kozijnen met HR++ isoglas, grote garage, uitbouw met veel lichtinval, 3 slaapkamers (vierde mogelijk), eigen oprit en zonnige achtertuin op het westen met zijingang. Kortom een positief opvallende hoekwoning aan de Burgemeester Kessensingel in de wijk Heer, klaar voor u om direct te gaan bewonen.

INDELING
Begane grond:
De gehele begane grond is voorzien van een doorlopende keramische tegelvloer met houtlook (d.d. 2014);
- Entree/hal met meterkast, nieuw beklede trap naar eerste verdieping, keldertrap en toegang tot de woonkamer;
- Heldere woonkamer (ca. 24 m²) met elektrische sfeerhaard en erker met heel prettig lichtinval. Richting achterzijde woning zijn de open keuken en uitbouw/eetkamer;
- Moderne open keuken (ca. 7 m²), v.v. verlaagd plafond met inbouwspots en moderne witte maatwerkkeuken (d.d. 2014, Peter Smeets Keukendesign) in parallel opstelling met spoelgedeelte v.v. ruim werkblad met anderhalve spoelbak met afleggedeelte, kastruimte en vaatwasser. Wandopstelling v.v. werkblad met 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, oven, stoomoven en boven- en onderkasten;
- Tuingerichte eetkamer met ca. 2 meter diepe uitbouw (totaal ca. 11 m²) v.v. dual-airco en gevel-brede dubbele schuifpui met optimaal tuincontact en separate was- annex toiletruimte (ca. 2,5 m², tevens de witgoedaansluiting);
Rondom voorzien van kunststof kozijnen (bj. 2012) met HR++ isolerende beglazing en rolluiken (behoudens de voordeur en toiletraam). 

Eerste verdieping:
De slaapkamers en overloop zijn voorzien van een laminaatvloer;
- Overloop met dual-airco en toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en vlizotrap naar de tweede verdieping;
- Slaapkamer 1, linker voorzijde, ca. 9,5 m², met balkon aan straatzijde v.v. RVS hekwerk met hardglazen panelen;
- Slaapkamer 2, linker achterzijde, ca. 14,5 m²;
- Slaapkamer 3, rechter achterzijde, ca. 6,5 m²;
- Volledig betegelde moderne badkamer (d.d. 2013, ca. 3,5 m²), v.v. inloopdouche met hardglazen wand, brede wastafel in badkamermeubel, vrijhangend closet en radiator;
Deze verdieping is rondom voorzien van kunststof kozijnen (bj. 2012) met HR++ isolerende beglazing en rolluiken.

Tweede verdieping:
- Middels vlizotrap te bereiken bergzolder (ca. 22 m²), voorzien van twee dakramen;
- Opstelling cv-combiketel (eigendom, 2013);
- In 2010 is het dak geheel gerenoveerd, v.v. nieuwe unidek isolatieplaten, dakpannen en zinken dakgoten;
De 4e slaapkamer kan eenvoudig worden gerealiseerd door het plaatsen van een vaste trap en omhangen van de cv-ketel en airco (op 1e verdieping). 

Kelder:
- De woning (behoudens uitbouw) is volledig onderkelderd en verdeeld in 2 ruimtes (resp. ca. 14 en 20 m²).

Buiten:
- Fraai aangelegde voortuin, voorzien van borders met buxusboompjes;
- Volledige bestraatte zijtuin/oprit, plaats voor 3 auto's;
- Onderhoudsvriendelijke betegelde achtertuin (ca. 55 m²) met ruime garage. De achtertuin is gelegen op het westen met oprit naar straatzijde en zij-ingang middels afsluitbare poort;
- Rondom geïsoleerde garage (ca. 20 m²) v.v. elektrisch bedienbare sectionaalpoort (bj. 2011, gereed gemaakt voor salon aan huis) en voorzien van elektra.

OMGEVING
Op zichtlocatie centraal gelegen in het de wijk 'Heer', aan de oostzijde van het centrum Maastricht. Op korte afstand van de woning liggen o.a. de complete winkelcentra 'De Leim' en ‘Einsteinstraat’ in Heer, Kindcentrum 'De Vlinderboom' en de middelbare school 'Port Mosana'. De bushalte is op loopafstand gelegen. De binnenstad van Maastricht is binnen slechts 10 fietsminuten via De Groene Loper uitstekend bereikbaar. 

BIJZONDERHEDEN:
- Uitstekende afwerking en staat van onderhoud, recente verbouwingen uitgevoerd;
- Verrassend ruime en prettig ingedeelde eengezinswoning met garage geschikt voor salon;
- Dicht nabij diverse voorzieningen;
- Ruime heldere woonkamer van ca. 24 m² met uitbouw (ca. 11 m²) open keuken (ca. 7 m²);
- 3 slaapkamers (resp. ca. 6,5, 9,5 en 14,5 m²), 4 slaapkamer mogelijk;
- Nette aangelegde onderhoudsvriendelijke achtertuin (ca. 55 m²) op het westen;

KENGETALLEN
- Netto gebruiksoppervlakte wonen ca. 95 m²;
- Overig inpandige ruimte ca. 60 m² (o.a. kelder en zolderverdieping);
- Gebouwgebonden buitenruimte ca. 3 m²;
- Externe bergruimte ca. 20 m²;
- Bruto inhoud ca. 462 m³;
- Perceelgrootte 231 m²;
- Bouwjaar 1968.

ENERGIELABEL
De woning beschikt over een definitief energielabel C, welke geldig is tot 07 december 2025.

KADASTRAAL
Gemeente HEER, sectie A, nummer 7942, groot 02 are en 31 centiare.

LEVERING en AANVAARDING
In overleg, voorkeur januari 2021, in huidige staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend op afspraak via makelaarskantoor TIM Vastgoed, tel. 043-3506900.
Tijdens bezichtigingen RIVM regels van toepassing (o.a. maximaal 2 personen v.v. mondkapje en handschoenen, 30 minuten per bezichtiging).

Voetnoot:
ONDERHOUD
De vermelde staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige toestand is op basis van visuele waarnemingen door de makelaar. Verkopers voldoen aan hun informatieplicht door het verstrekken van een door hen ingevulde vragenlijst, welke bij de makelaar is op te vragen. Wij attenderen kopers op hun onderzoeksplicht waarin wordt verwacht al het zichtbare waargenomen te hebben.

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De vermelde gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.

KOOPAKTE
De koopovereenkomst wordt opgesteld volgens model VBO/NVM. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een koop alleen tot stand komt als over alle hoofdzaken (zoals koopsom) en over de details (zoals oplevering) overeenstemming is bereikt, kopers kunnen (laten) aantonen dat zij onderzoek hebben verricht naar de financiële haalbaarheid van hun aankoop en de overeenstemming schriftelijk is vastgelegd in een koopovereenkomst die door koper en verkoper ondertekend is.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel 6 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

ZEKERHEIDSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na einde voorbehoud(-en) bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Wij vertrouwen erop u hiermee correct te hebben geïnformeerd en hopen u enthousiast te hebben gemaakt voor deze woning.
Ga eerst eens in de wijk kijken, bel dan voor een afspraak en overtuig u zelf, want pas tijdens een bezichtiging ervaart u de woning en kunt u voelen of de woning bij u past.
Aangezien wij de RIVM regels toepassen kunnen bezichtigingen onder veilige omstandigheden doorgaan, mits ook u uw verantwoordelijkheden neemt en u aan de regels houdt.

Hartelijk dank voor uw belangstelling en graag tot ziens.
TIM Vastgoed - Thuis In Makelaardij
Tel. 043-350 6900

Kenmerken