Omschrijving

Op een super locatie aan de nieuwe "groene loper" gelegen goed onderhouden luxe en ruim appartement op de 6e verdieping.
Het appartement is zeer centraal gelegen, op loopafstand van het NS-station en de stadsdelen Wyck, Ceramique en het Centrum. 

Hoe wilt u het hebben? Een schitterend uitzicht, een luxe en ruim appartement, een lift en alles op 1 verdieping.
Een groene loper voor de deur met fietspad, loop-promenade, lekker hardlopen, rustig wandelen, de hond uitlaten. Alles binnen uw eigen wooncirkel.
Een mooie verbouwing waarbij de woonkamer is uitgebreid met een open keuken, en een aparte berging voor de wasmachine, droger en boiler.

Aan u de keuze..... een toppertje in ieder geval.

Indeling

Begane grond;
Gemeenschappelijke entree van het appartementencomplex biedt plaats aan de brievenbussen, het trappenhuis, de lift naar de verdiepingen.

6e verdieping:

Entree met gardebode kast, hal welke toegang geeft tot het toilet, woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en de badkamer. 

Open keuken met een wandopstelling en kookschiereiland voorzien van een kookplaat, luxe afzuigkap, combi-oven, koel-vriescombinatie en stoomoven. Vanuit de keuken is er toegang naar het balkon ca. 5m² gelegen op het Noorden.  Slaapkamer,  woonkamer met veel lichtval  met uitzicht naar zowel het Oranjeplein als naar het Zuiden(België). 
Slaapkamer 2 ca. 14m² toegang naar het 2e balkon ca. 3m² gelegen op het Zuiden, een aparte berging alwaar de aansluitingen voor de wasmachine en de droger tevens is hier de boiler geplaatst. Moderne badkamer voorzien van een ruime inloopdouche en vaste wastafel. 

Het gehele appartement is voorzien van een mooie vloer en schitterend afgewerkt.

Balkon

2 stuks: 1 op het Zuiden en 1 op het Noorden.

Bijzonderheden

- Perfecte ligging, 
- Parkeren voor de deur is betaald, maar ook met vergunning.
- Luxe afwerking, met uitbreiding woonkamer naar een open keuken met eiland.
- Buitengevels deels extra geïsoleerd.
- Vloerisolatie in de woning.
- Servicekosten per maand € 205,-
- Voorschot stookkosten per maand € 50,

Kenmerken