Nieuw in verkoop

Te koop: Spekstraat 56, 6223 BM Maastricht

€ 295.000,- k.k.
€ 2.610,62/m2
Type object Woonhuis, eengezinswoning, half vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 458 m²
Woonoppervlakte 113 m²
Aanvaarding In overleg
Status Nieuw in verkoop

Notitie

Algemeen

MAASTRICHT (Borgharen) - Hier wil je wonen! Gelegen aan de buitenrand van Borgharen, met vrij uitzicht over weilanden, is deze halfvrijstaande uitgebouwde woning met grote garage en tuinen wellicht jouw volgende thuis. En dat op slechts 7 autominuten van snelweg A2 of een kwartiertje fietsen naar de binnenstad van Maastricht of treinstation Maastricht Noord of Bunde, dus met de locatie zit het... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Woonhuis, eengezinswoning, half vrijstaande woning
  Bouwjaar 1920
  Status Nieuw in verkoop
  Aangeboden sinds Dinsdag 14 maart 2023
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 62687/6652636
Vraagprijs € 295.000,- k.k.
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 14 maart 2023
Laatste wijziging Maandag 20 maart 2023
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, half vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1920
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dakisolatie, Dubbel glas, Muurisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 458 m²
Woonoppervlakte 113 m²
Inhoud 432 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 13 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Energieverbruik
Energielabel F
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Parkeergelegenheid Vrijstaande stenen garage
Heeft kabel-tv Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft een dakraam Ja
Heeft zonwering Ja

Beschrijving

MAASTRICHT (Borgharen) - Hier wil je wonen! Gelegen aan de buitenrand van Borgharen, met vrij uitzicht over weilanden, is deze halfvrijstaande uitgebouwde woning met grote garage en tuinen wellicht jouw volgende thuis. En dat op slechts 7 autominuten van snelweg A2 of een kwartiertje fietsen naar de binnenstad van Maastricht of treinstation Maastricht Noord of Bunde, dus met de locatie zit het vast goed!

Dankbaar voor de fijne jaren verlaat de eigenaar na ruim 50 jaar zijn geliefde woning. Al die jaren heeft hij met zorg dit fijne huis onderhouden, de technisch goede staat blijkt dan ook uit het bouwtechnische rapport.
Je kunt hier direct wonen hoewel enige modernisering wellicht wenselijk is, het is dan ook uitstekend geschikt als bijvoorbeeld een starterswoning. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst circa 458 m², met voor- en achtertuin, oprit naar de achter de woning gelegen bergruimtes en zeer ruime garage waarachter een circa 30 meter diepe achtertuin op het zuidoosten is gelegen.

We nemen je mee:

De begane grond beschikt over een ruime woonkamer aan de voorzijde, centrale hal met entreedeur en trap naar verdieping, gesloten keuken met badkamer met wastafel en toilet, toegang tot de bijkeuken met witgoed- en CV opstelling en deur naar het overdekt terras; aansluitend zijn twee bergruimtes en ligt de garage met achterdeur naar de achtertuin. Als je de bijkeuken en geïsoleerde berging met elkaar verbind dan kun je hier een levensloopbestendige woning van maken door op de begane grond een slaapkamer te realiseren.

Op de eerste verdieping is een kleine overloop, zijn er twee slaapkamers en een vlizotrap naar de bergzolder.

Op de bergzolder kun je door het plaatsen van een vaste trap en een dakkapel een extra slaapkamer creëren.

Aan de buitenzijde: Ruime beplantte voortuin en oprit richting de voordeur, overdekt terras, bergingen en garage. De bergingen zijn voorzien van radiatoren, welke (door deze ruimtes inpandig te verbinden met het woonhuis) dienst kunnen doen als slaapkamer, om zo de woning geheel levensloopbestendig te maken.
De ruime garage beschikt over elektra, een stalen kantelpoort en deur naar de circa 30 meter diepe achtertuin op het zuidoosten met gazon en een border met beplanting.

KENMERKEN
- Gebruiksoppervlakte Wonen ca. 113 m²;
- Overige inpandige ruimte ca. 7 m²;
- Gebouwgebonden buitenruimte ca. 13 m²;
- Externe bergruimte ca. 57 m²;
- Inhoud ca. 432 m³;
- Perceel ca. 458 m²;
- Bouwjaar ca. 1920.

BIJZONDERHEDEN
- Goed onderhouden 2-slaapkamerwoning met bergingen, garage en tuinen;
- Heldere woonkamer met vrij uitzicht over weilanden;
- Leefkeuken met bijkeuken;
- Badkamer op de begane grond;
- Mogelijkheid om de woning levensloopbestendig te maken;
- Twee slaapkamers op de eerste verdieping;
- Bij realisatie vaste zoldertrap en dakkapel is een extra slaapkamer mogelijk;
- Zeer ruime garage met achtergelegen ca. 30 meter diepe achtertuin op het zuidoosten;
- Grotendeels voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing.

OMGEVING
Borgharen is een voormalig kerkdorp met een rijke geschiedenis rondom het Kasteel Brogharen. Dankzij het gerealiseerde Grens-Maasproject is het prachtig wandel- en natuurgebied Rivierpark Maasvallei ontstaan. De nabijheid van Maastricht en toch het dorpse karakter wat behouden is gebleven maakt dit dorp tot een gewilde plek om rustig te wonen en te recreëren in het buitengebied. De sociale contacten in Borgharen zijn dermate goed waardoor het criminaliteitspercentage zeer laag is. In Borgharen zijn verder diverse verenigingen actief en is het fijn wonen, met winkels voor dagelijks nut in Maastricht en Bunde in de nabijheid op ca. 10 minuten autoafstand. Vanzelfsprekend is er ook een busverbinding met Maastricht en Bunde-Meerssen.

ENERGIELABEL
Energielabel F, geldig tot 08 februari 2033.

OPLEVERING
In de huidige staat, enkele roerende zaken blijven achter, lijst bij makelaar opvraagbaar.

KADASTRAAL
Gemeente Borgharen, sectie B, nummer 1493, groot 04 are en 58 centiare.

LEVERING en AANVAARDING
Per direct mogelijk, in huidige staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend op afspraak via makelaarskantoor TIM Vastgoed.

Voetnoot:
ONDERHOUD
De vermelde staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige toestand is op basis van visuele waarnemingen door de makelaar.
Verkopers voldoen aan hun informatieplicht door het verstrekken van een door hen ingevulde vragenlijst en het recent opgestelde bouwtechnisch keuringsrapport. Welke via de makelaar zijn op te vragen.

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De vermelde gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Wij attenderen de kopers er op dat, ondanks het verstrekken van deze verkoopinformatie, de vragenlijst en het bouwtechnisch keuringsrapport, de koper haar onderzoeksplicht heeft.

KOOPAKTE
De koopovereenkomst wordt opgesteld volgens model VBO/NVM. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een koop alleen tot stand komt als over alle hoofdzaken (zoals koopsom) en over de details (zoals oplevering) overeenstemming is bereikt, kopers kunnen (laten) aantonen dat zij onderzoek hebben verricht naar de financiële haalbaarheid van hun aankoop en de overeenstemming schriftelijk is vastgelegd in een koopovereenkomst die door koper en verkoper ondertekend is.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel 6 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

ZEKERHEIDSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na einde voorbehoud(-en) bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Wij vertrouwen erop u hiermee correct te hebben geïnformeerd en hopen u enthousiast te hebben gemaakt voor deze woning.
Kom kijken en overtuig u zelf, want pas tijdens een bezichtiging ervaart u de woning en kunt u voelen of de woning bij u past.

Hartelijk dank voor uw belangstelling en graag tot ziens.
TIM Vastgoed - Thuis In Makelaardij

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken