Onder bod

Onder bod: Kindvriendelijk gelegen 4-slaapkamer eengezinswoning

€ 200.000,- k.k.
€ 1.379,31/m2
Adres: Tijmweerd 11, 6229 TL Maastricht
Type object Woonhuis, eengezinswoning, hoekwoning
Perceeloppervlakte 145 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 126 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING, WORDEN ER MOMENTEEL GEEN BEZICHTIGINGEN MEER GEPLAND. INDIEN U EEN MAIL STUURT, WORDT U OP DE RESERVE LIJST GEPLAATST EN WORDT U GEÏNFORMEERD MOCHT DE WONING TOCH NIET VERKOCHT WORDEN.

Maastricht (Heugem) - Uitgebouwde eindwoning met 4 slaapkamers en tuin op oosten, gelegen aan de autovrije straat Tijmweerd 11, gelegen aan een woonerf met speeltu... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Woonhuis, eengezinswoning, hoekwoning
  Bouwjaar 1983
  Status Beschikbaar
  Aangeboden sinds Woensdag 20 februari 2019
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 62687/3221285
Vraagprijs € 200.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 20 februari 2019
Laatste wijziging Dinsdag 12 maart 2019
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1983
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dakisolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Muurisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 145 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 126 m²
Inhoud 404 m³
Tuinoppervlakte 48 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Oosten
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Badkamervoorzieningen Bad
Toilet
Wastafel
Heeft kabel-tv Ja
Heeft een frans balkon Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een dakraam Ja
Heeft een schuifpui Ja

Omschrijving

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING, WORDEN ER MOMENTEEL GEEN BEZICHTIGINGEN MEER GEPLAND. INDIEN U EEN MAIL STUURT, WORDT U OP DE RESERVE LIJST GEPLAATST EN WORDT U GEÏNFORMEERD MOCHT DE WONING TOCH NIET VERKOCHT WORDEN.

Maastricht (Heugem) - Uitgebouwde eindwoning met 4 slaapkamers en tuin op oosten, gelegen aan de autovrije straat Tijmweerd 11, gelegen aan een woonerf met speeltuin in de kindvriendelijke wijk Heugem, op loopafstand van o.a. MUMC+ / AzM en winkelcentrum De Beente.

Hoewel de woning op enkele punten gemoderniseerd en verbeterd dient te worden worden, is het bouwkundig zeer compleet met onder meer twee dakkapellen en een woonkeuken in de gevelbrede aanbouw met serreluifel op de begane grond en deels kunststof kozijnen met dubbelglas.
De woonkeuken heeft een schuifpui naar de achtertuin welke op het oosten is georiënteerd en een achterom heeft welke op de Kamilleweerd uitkomt.
Op zolder is een 4e slaapkamer gerealiseerd, bereikbaar middels vaste trap en is voorzien van zowel een dakkapel aan de voorzijde als aan de achterzijde.
De rustige, kindvriendelijke ligging op een woonerf aan de Tijmweerd op loopafstand van een kleine speeltuin en trapveldje maken het geheel ook zeer interessant voor jonge gezinnen.
Met de auto kunt u tot voor de woning komen om te laden en te lossen, parkeren kunt u vergunningsvrij vlakbij de woning op parkeerplaatsen aan de Papaverweerd en het Bolderikplein.

INDELING:
Begane grond:
- Entree met toiletruimte, garderobe en toegang tot de woonkamer;
- Toiletruimte met duoblok, fonteintje en radiator;
- L-vormige woonkamer (ca. 38 m²) v.v. lamelvloer met open wenteltrap en doorlopend naar de aanbouw met keukenopstelling;
- Semi-open woonkeuken (ca. 15,5 m²) met L-vormige keukenopstelling, voorzien van kunststof werkblad, 5-pits gasfornuis, RVS afzuigkap, vaatwasser en combi-oven. Vanuit de leefkeuken is er middels een schuifpui toegang tot de tuin met overdekt terrasgedeelte.

1e verdieping:
- Overloop met toegang naar 3 slaapkamers, badkamer en afsluitbare vaste trap naar verdieping;
- Slaapkamer 1, (ca. 4,50 x 2,80 m = ca. 12,5 m²) gelegen aan de linker achterzijde;
- Slaapkamer 2, (ca. 3,50 x 2,80 m = ca. 10 m²) gelegen aan de linker voorzijde;
- Slaapkamer 3, (ca. 3,10 x 2,30 m = ca. 7 m²) gelegen aan de rechter achterzijde;
- Badkamer (ca. 5,5 m²) met ligbad, staand closet met sanibroyeur, wasmeubel met enkele wastafel en een handdoekradiator.

2e verdieping:
- Vaste trap naar zolderverdieping;
- Slaapkamer 4 (ca. 22 m²), met zowel een dakkapel aan de voorzijde als aan de achterzijde v.v. rolluik;
- Separate was- / stookruimte met witgoedaansluiting en opstelling cv-ketel (huur, 2003);
- Kleine bergvliering in de nok, bereikbaar middels vlizotrap.

Buiten:
- Voortuin met vaste beplanting aan autoluwe straat, gelegen tussen Bolderikplein en Kamilleweerd;
- Achtertuin (afm. ca. 8 m diep x 6 m breed) v.v. bestrating, tevens achterom bereikbaar via mandelig pad vanaf de Kamilleweerd.
Er is geen tuinberging momenteel.

OMGEVING:
Waarschijnlijk kennen niet veel mensen de Tijmweerd en Kamilleweerd in Heugem, tenzij ze al eens zijn geattendeerd op de fijne rustige woonomgeving en de goede saamhorigheid tussen de buurtbewoners in deze wijk. Want deze autoarme straat is gelegen aan een woonerf waar eigenlijk alleen maar bestemmingsverkeer komt.
Het is geen drukke doorgaande weg maar een leuke speelstraat voor kinderen, een rustige woonomgeving waar de mensen elkaar kennen en nieuwe bewoners van harte welkom zullen worden geheten.
Parkeervoorzieningen zijn ruim voorhanden naast de woningen.
Als u de Tijmweerd uitloopt komt u op het Bolderikplein waar onder meer een speeltuin met zandbak, glijbaan en speeltoestellen zijn gelegen, loopt u richting het zuiden dan vindt u een zgn. voetbal-/basketbalkooi naast Sportpark Maastricht Zuid.
Het dichtbij zijnde winkelcentrum De Beente met daarbij het gezondheidscentrum en dierenkliniek en diverse leuke basisscholen OBS De Spiegel en RK basisschool Anne Frank én de sportverengingen RKHSV en Tennisclub LTV Heugem maken het ideale woonplaatje compleet.

Aanvaarding:
De woning kan in overleg aanvaard worden, minimale aanvaardingstermijn 2 maanden na overeenstemming koop.

Voetnoot:
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een koopovereenkomst alleen tot stand komt als over alle hoofdzaken (zoals koopsom) en over de details (zoals oplevering) overeenstemming is bereikt en dit schriftelijk vastgelegd is in een koopakte die door koper en verkoper ondertekend is.

Kom en overtuig u zelf, want pas tijdens een bezichtiging ervaart u de woning en kunt u voelen of de woning bij u past.
Bezichtigingen alleen op afspraak met de makelaar, bel 043-3506900 voor het maken van een afspraak.

Hartelijk dank voor uw belangstelling en graag tot ziens.
TIM Vastgoed - Thuis In MakelaardijBEZICHTIGING
Uitsluitend op afspraak via makelaarskantoor TIM Vastgoed, tel. 043-3506900.

Voetnoot:
ONDERHOUD
De vermelde staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige toestand is op basis van visuele waarnemingen door de makelaar en op basis van het rapport van de recent uitgevoerde bouwkundige keuring.
Verkopers voldoen aan hun informatieplicht door het verstrekken van een door hen ingevulde vragenlijst en het rapport van de bouwkundige keuring. Beiden via de makelaar op te vragen.

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De vermelde gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Wij attenderen de kopers er op dat, ondanks het verstrekken van deze verkoopinformatie en de vragenlijst, de koper haar onderzoeksplicht heeft.

KOOPAKTE
De koopovereenkomst wordt opgesteld volgens model VBO/NVM. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een koop alleen tot stand komt als over alle hoofdzaken (zoals koopsom) en over de details (zoals oplevering) overeenstemming is bereikt, kopers kunnen (laten) aantonen dat zij onderzoek hebben verricht naar de financiële haalbaarheid van hun aankoop en de overeenstemming schriftelijk is vastgelegd in een koopovereenkomst die door koper en verkoper ondertekend is.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel 6 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

ZEKERHEIDSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na einde voorbehoud(-en) bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Wij vertrouwen erop u hiermee correct te hebben geïnformeerd en hopen u enthousiast te hebben gemaakt voor deze woning.
Kom kijken en overtuig u zelf, want pas tijdens een bezichtiging ervaart u de woning en kunt u voelen of de woning bij u past.

Hartelijk dank voor uw belangstelling en graag tot ziens.
TIM Vastgoed - Thuis In Makelaardij
Tel. 043-3506900

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken