Omschrijving

VALKENBURG - In het hart van toeristisch Valkenburg bevindt zich op een uitstekende zichtlocatie dit karakteristieke en imposante woon- en winkelpand met de mogelijkheid voor een eigen parkeerfaciliteit voor 2 auto's. 

Dit in het oog springende object in het recent gerenoveerde centrum van Valkenburg met haar vele winkels, restaurants en café's bieden wij u aan in collegiale verkoop met VALK Vastgoed uit Valkenburg.
De winkelruimte en de woning zijn separaat te gebruiken, beiden hebben een afzonderlijke toegang.

INDELING: 
Begane grond:
 mooie entree met authentieke tegelvloer en vernieuwde meterkast, kantoor/opslagruimte (ruim 12 m2), toilet, winkel (56 m2) met ruime vitrines en etalages;

Eerste verdieping:
- via de zeer ruime overloop (16 m2) bereikt men het woongedeelte bestaande uit een riante en zeer sfeervolle woonkamer (50 m2) met uitstekende lichtinval en uitzicht op de kasteelruïne en een eenvoudige keuken met o.a. inductiekookplaat, oven, koelkast;
- bijkeuken met vaatwasser en eenvoudige kookinstallatie, aansluiting voor de wasautomaat;
- slaapkamer (12 m2);
- badkamer (8 m2) met o.a. ligbad, vaste wastafel, gesloten wc.

Tweede verdieping:
via de goed lopende ruime vaste trap en ruime overloop bereiken we de tweede verdieping met maar liefst 7 kamers in grootte variërend ( 10 m2, 6 m2, 12 m2, 12 m2, 5 m2, 10 m2, 8 m2).

Souterrain:
In het souterrain bevinden zich 5 grote ruimtes en de recente cv-ketel (ATRO). Vanuit het souterrain is een verbinding met de zijtuin/toekomstige parkeerplaats.

Perceelsgrootte: 2a en 25 ca
Bouwjaar: 1935
Woonoppervlakte: 150 m2
Commerciële oppervlakte: 65 m2

Bijzonderheden:
- bijzonder gunstige commerciële ligging;
- prima zichtlocatie;
- mooie authentieke elementen, in het bijzonder prachtige glas-in-loodramen;
- de woning heeft nieuwe ramen met dubbel glas;
- het pand heeft veel sfeer;
- de gemeente Valkenburg aan de Geul is bereid mee te werken aan  de realisering van twee- drie eigen parkeerplaatsen;
- de winkel is vrij van huur.

ENERGIELABEL
Er is nog geen definitief energielabel aanwezig. Dit wordt door de verkoper aangeleverd bij de notariële levering.

OPLEVERING
In de huidige staat.

BEZICHTIGING 
Uitsluitend na afspraak met de makelaar. 

Voetnoot:
STAAT VAN HET OBJECT 
De vermelde staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat is gebaseerd op basis van visuele waarnemingen en is gerelateerd aan de ouderdom van het object. Verkoper heeft een vragenlijst ter informatie ingevuld welke op aanvraag bij de makelaar verkrijgbaar is. Een eventuele uitgebreide bouwkundige opname is niet aanwezig en valt nadrukkelijk buiten het kader van deze verkoopinformatie. 

AANSPRAKELIJKHEID 
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. 

Wij vertrouwen erop u hiermee correct te hebben geïnformeerd en hopen u enthousiast te hebben gemaakt voor deze woning.
Kom kijken en overtuig u zelf, want pas tijdens een bezichtiging ervaart u de woning en kunt u voelen of de woning bij u past.

Hartelijk dank voor uw belangstelling en graag tot ziens.
TIM Vastgoed - Thuis In Makelaardij

Kenmerken