Beschrijving

Deze hoekwoning ligt in de mooie groene omgeving van de Kazernelaan vlakbij het bungalowpark van Weert. Hier woon je in alle rust met mooie wandel- en fietsroutes in de directe omgeving. Maar ook de supermarkt (Lidl), scholen en de A2 liggen op steenworp afstand, waardoor je niet alleen midden in het groen maar ook nog eens heel centraal woont.

Deze woning aan de Joost van den Vondelstraat heeft een bijzondere en speelse architectuur. Kenmerkend zijn de hoog oplopende plafonds, de glazen achterpui en de vrij gelegen achtertuin. Aan de voorzijde van de woning is de keuken gelegen. Aansluitend aan de keuken ligt een praktische berging voor het plaatsen van o.a. de fietsen. Een wenteltrap brengt je naar de eerste verdieping waar je vanuit de vide zicht hebt op de woonkamer en de tuin. De verdiepingsvloer heeft een badkamer, drie slaapkamers en een kleine berging waar zich de cv-installatie (luchtverwarming) bevindt. 

De achtertuin is op het zuidwesten gelegen. Deze tuin is ruim 9 meter breed en ca. 7,5 meter diep. Aangezien de tuin grenst aan de mooie en groene Altweerterkapelstraat, geniet je hier bovendien van veel privacy. 

De auto parkeer je onder de brede overstek aan de voorzijde van de woning. Zo stap je altijd droog en comfortabel je huis binnen.

Een mooie omgeving, een huis met een bijzondere architectuur, zeer sfeervol en bovendien centraal gelegen ten opzichte van scholen, winkels en natuurgebied De IJzeren Man. Een huis om te genieten van het leven!

Download de brochure voor meer informatie over deze woning.

Kenmerken