Omschrijving

Dit huis heeft een comfortabele indeling met fijne afmetingen; een royale keuken aan de tuinzijde met o.a. openslaande tuindeuren en een gezellige, ruime zitkamer aan de voorzijde. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Via een vaste trap is de vierde slaapkamer bereikbaar. 

Bovendien is de gehele woning voorzien van onderhoudsarme kunststof raamkozijnen en HR++ beglazing (m.u.v. de hal en de zolderkamer). Daarnaast beschikt het huis over dakisolatie en muurisolatie. De kruipruimte is geheel droog.

De 14,5 meter diepe achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft een elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de achtergevel van het huis. Via de tuin is de grote garage bereikbaar, die behalve een vliering en een kantelpoort ook over een naast gelegen toegangsdeur beschikt.

Kortom: een zeer comfortabel en praktisch huis op een leuke locatie (nabij speelgelegenheid) in de woonwijk Boshoven!

Indeling:
Via de overdekte entree aan de voorzijde van de woning bereikt men de hal. Aan de hal is de meterkast gelegen, een praktische trapkast, de trap naar de eerste verdieping, de toiletruimte (met toilet, fonteintje en mechanische afzuiging) en de toegang tot de woonkamer. De hal is afgewerkt met een tegelvloer, stucplafond en wanden met lambrisering en granol. Het houten deurkozijn beschikt over enkele beglazing.

De zithoek heeft een fijne afmeting voor het creëren van een gezellige zit-/loungehoek (4,67 m x 3,81 m). De vloer is v.v. een tegel, de wanden van granol. De royale keuken strekt zich uit over de gehele breedte van het huis. Vanuit hier is de tuin toegankelijk, maar ook door de sfeervolle tuindeuren bij de eethoek. Alle kunststof kozijnen hebben HR++ beglazing! De keuken heeft een gasfornuis met RVS afzuigschouw, koelkast, diepvries, oven, spoelbak en een vaatwasser.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie fijn bemeten slaapkamers. Alle kamers hebben kunststof kozijnen met HR++ beglazing, zijn afgewerkt met een laminaatvloer en hebben behangwanden. De kamer aan de voorzijde van de woning is maar liefst 5,78 meter lang en 2,80 meter breed. Deze kamer heeft een vaste schuifwandkast.
Een vaste trap leidt naar de zolderverdieping.

De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een ligbad met douchevoorziening, een wastafelmeubel, een toilet en mechanische ventilatie. Het plafond is afgewerkt met witte kunststof plafondschroten voorzien van lichtspots.

Zolder:
Op de overloop van de zolder bevinden de HR cv-ketel, witgoedaansluitingen en mechanische ventilatie unit. De slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en een kunststof panelen plafond (geïsoleerd). Het dakraam beschikt over enkele beglazing.

Garage:
De aanpandige stenen garage heeft een toegangsdeur aan de oprit- én tuinzijde en een kantelpoort. Deze garage beschikt over elektra, water en heeft een vliering. Ruimte in overvloed!

Tuin:
De onderhoudsvriendelijke achtertuin is 14,5 meter diep. Deze tuin is op het oosten gelegen. Direct aan de woning bevindt zich een elektrisch bedienbaar zonnescherm. De tuin is toegankelijk via de woonkamer, keuken en de garage. Geheel achterin de tuin bevindt zich een vijverpartij. Een royale, diepe en zonnige achtertuin!

Bijzonderheden van deze woning:
- Gelegen op een mooie locatie, nabij speelvoorzieningen voor de kinderen
- Met praktische en fijn bemeten woonruimtes
- Praktische overdekte entree aan de voorzijde
- Nagenoeg gehele woning voorzien van HR++ beglazing (m.u.v. de hal en de zolder)
- Met dakisolatie en muurisolatie
- Kruipruimte is via de hal toegankelijk
- Met royale garage voorzien van elektra, wateraansluitingen, kantelpoort, vliering en toegangsdeur
- Meterkast met 5 groepen, 1 aardlekschakelaar, glasvezel, CAI en slimme meters
- Eerste verdieping met drie slaapkamers met een fijne afmeting
- Ouderslaapkamer met vaste schuifwandkast
- Vaste trap naar de zolder met vierde slaapkamer
- Op overloop van de zolder bevinden zich CV-installatie, witgoedaansluitingen en mechanische ventilatie
- Diepe achtertuin van 14,5 meter op het oosten met elektrisch bedienbaar zonnescherm
- Een fijne woning in een gezellige woonwijk!

Kenmerken