Beschrijving

Ben je op zoek naar een huis dat helemaal af is, een hoekwoning met veel ruimte, met een leuke indeling en heerlijke achtertuin?
 
Deze hoekwoning aan de Ophovenstraat is een drive-in woning. Op de begane grond is de inpandige garage gelegen. Deze geheel geïsoleerde garage is keurig afgewerkt en beschikt over o.a. een sectionaalpoort en verwarming. Daarnaast is op de begane grondvloer ook een tuinkamer gelegen die momenteel als schoonheidssalon dienst doet. Hoogwaardig en sfeervol afgewerkt, net als de andere leefruimtes van de woning.

Op de eerste verdieping is de ruime en sfeervolle woonkamer met houten vloer en open haard gelegen, maar ook de mooie keuken. Via een open wenteltrap bereik je de tweede verdieping van de woning waar twee grote slaapkamers liggen (met vaste kasten), een luxe badkamer, een vaste kast aan de overloop en een berging/mechanische ruimte. 

De sfeervolle achtertuin is op het zonnige zuiden gelegen en is ruim 8 meter breed en 10 meter diep. Een prachtige tuin met mooie terrassen (waaronder een terras met een sfeervolle houten vlonder) en een eigen achterom. Daarnaast is de tuin aan de achterzijde omgeven door volwassen bomen, waardoor er niet alleen veel sfeer maar ook veel privacy gecreëerd wordt.

Een mooi huis, perfect afgewerkt, nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing/HR++ glas en onderhoudsarme kunststof kozijnen. Een huis met mogelijkheid voor een eigen salon/praktijk/werkruimte aan huis. Een huis met een leuke indeling... een huis op zoek naar nieuwe bewoners! 

Download de brochure voor meer informatie over deze woning.

Kenmerken